Mål och inriktning

Mål och visioner

Att barnen ska känna trygghet och delaktig hos mig. Att barnen ska bli självständiga och tro på sig själv oavsett ålder, kön, religion, funktionsnedsättning eller utvecklingsnivå. Att barnen ska respektera allt levande och se rörelse som en naturlig del av dagen. Att lära barnen leva och äta klimatsmart nyttig mat.

Rörelse och natur

Med min erfarenhet av att jobba utomhus när vädret tillåter det, har jag sett att mina dagbarn.
– Får bättre grovmotorik och blir mer vältränade.
– Blir fysiskt trötta och inte psykiskt p.g.a. hög ljudnivå.
– Får mindre infektioner.
– Alla hoppiga ben och glada röster får en naturlig plats.

Jag vill ge barnen GOD OMSORG, FOSTRAN OCH LÄRANDE FÖR LIVET.

Natur- och trafikvett

Jag lär barnen natur- och trafikvett. Alla barn får med sig vad man ska göra när man går vilse – Vilseutbildning.

Teman

Under året jobbar jag med olika fördjupningsteman som barnen är med och önskar och planerar utformningen av t.ex.  rymden, skogens djur och växter , havets djur och bondgården m.m. Teman innehåller pyssel och experiment.

Även snickra, måla på staffli, pyssla, yoga, massage m.m. ingår.